Different Circle er etableret og fusioneret af tre gode venner i 2019, med hver sine forskellige baggrunde, referencer, uddannelse og erfaringer i erhvervslivet. Vi tror på, at i Different Circle vil kunne præge reklamebranchen, og skabe endnu større værdi hos konsumenten i Danmark.

Du skal vælge Different Circle, fordi vi mener, vi er de helt rigtige som kan skubbe din virksomhed i den rigtige retning ift. reklame og marketing. Kommunikationen mellem klienten og os er vigtig – Man vil derfor opleve dialog og sparringen igennem procesforløbet hos os. Vi tror på, at det giver de bedste resultater. Vi tror på  lange relationer. Især fordi vi på den måde skaber større værdi, men også fordi det er sjovere, når man er med til at videreudvikle projekt. Derfor er vi de rette.

Hos Different Circle, ser vi os mest som et Branding-design bureau – dog løser vi også digitale løsninger til vores klienter.

Hos Different Circle har vi samlet et team af dygtige medarbejdere med forskellige kompetencer, talent, baggrunde og uddannelser. Én ting har vi dog til fælles; Nemlig at lave løsninger der gør en forskel og skaber værdi for vores klienter og deres kunder.

Different Circle, en anderledes tilgang til ‘bare’ en branding proces for en virksomhed. Vi tror på kommunikationen mellem branding bureauet og klienten. Dette er vores varemærke samt, at vi fokuserer på klientens behov og kunden i processen.